NY lunch 2019

update 11 januari :
Met 80 waren we om van dit Nieuwjaarsbanket een onvergetelijke dag te maken.  En ook de chef kok liet zich van zijn beste kant zien.  Voor elke plat hadden we de keuze gekregen uit twee menu’s. Het was niet alleen oogstrelend, ook onze smaakpupillen  hebben ervan genoten en dit vergezeld van professionele jazzy-achtergrond.
Niet alleen binnen was het zoeken voor een plaatsje ook in de verre omgeving waren alle plaatsjes bezet voor onze wagen. Misschien volgende keer allemaal komen met de moto of de fiets …..
Terwijl de meesten alleen oog en oor hadden voor hun naaste collega’s was er ene Roland D. die blijkbaar meer geinteresseerd was in de Red Lions, die zopas wereldkampioen hockey waren geworden. Zijn tafelgenotes konden dit minder apprecieren.
img_2838

Hieronder een aantal sfeerbeelden …….

This slideshow requires JavaScript.

Om het nieuwe jaar te starten op een culinair hoogstaande manier in een gezellige en ware Paribas-sfeer, nodigen wij u graag uit op onze traditionele nieuwjaarslunch.

Zoals de vorige jaren zal dit evenement plaats hebben in de lokalen van
B-SPORT,    BASILIEKLAAN 14       St AGATHA BERCHEM
datum : VRIJDAG  11 JANUARI  2019
WELKOM VANAF 12 UUR

We zijn er toch in geslaagd om de al redelijke prijs voor onze nieuwjaarslunch te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit te verhogen, dankzij de bijdrage van onze ereleden maar ook dankzij uw bijdragen. Hartelijk dank daarvoor.

Twijfel niet om er ook bij te zijn en schrijf je vandaag nog in door een overschrijving van 25 EUR per persoon op rekening BE05 5507 9050 0075 (35 eur voor niet-leden)

Aperitief, voorgerecht, lunch, dessert, witte en/of rode wijnen, koffie, sfeer, muzikale omlijsting……. alles is in deze prijs inbegrepen. Gelieve uw aanwezigheid uiterlijk op 05/01/2019 te bevestigen. Spurt dus naar je PC, smartphone of bankkantoor om in te schrijven..
Last-minute annulatie : 8 januari 2019
U vindt hieronder het gedetailleerde menu. Indien U niet voor de standaard-schotel kiest, laat ons uw keuze weten bij betaling of via afzonderlijke mail. (“foie gras”: aantal / “zeebrasem”: aantal / “Bretoens” : aantal)

VOORGERECHT
–  Gebakken sint-jakobsschelpen, knolseldercrème,

         shiso en citroenmelkschuim 

of variant : reserveren : “foie gras” : aantal !
– Terrine van foie gras met eendenconfijt,
  dadel en gedroogde abrikozenchutney met oranjebloesem…..

HOOFDSCHOTEL
– Kalfhaasje met morilles, gourmet erwtenstoofpotje,

   Kruidige aardappel Maxime en braadjus

Of variant: (te reserveren : “zeebrasem” : aantal)
– Zeebrasemfilet in olijfkruimels,
   bayaldi van Provençaalse groenten, venkelconfijt met sinaasappelsaus

DESSERT
– Gewonnen brood met appel en pistache, karamel met gezouten boter en vanille-ijs

Of variant (te reserveren : “Bretoens” : aantal)
– Bretoens zandkoekje in witte frambozenchocolade, krokant met pralinesorbet, en limoen en vanille

Wij verwachten u in grote getale op een lunch die culinair van hoog niveau zal zijn.

 

Pour commencer au mieux cette nouvelle année et de la meilleure manière qui soit cad gastronomie et ambiance dans un véritable esprit Paribas, nous vous invitons avec très grand plaisir à notre traditionnel lunch de Nouvel An.

Comme chaque année et pour ne pas changer, ce sera chez 
B-SPORT, 14 avenue de la Basilique à Berchem St Agathe.
Vendredi 11 janvier 2019
Accueil dès midi (12h)

Nous avons quand même réussi à conserver un prix raisonnable pour notre lunch de Nouvel An tout en augmentant la qualité, grâce à la contribution de nos membres d’honneur mais également grâce à vos cotisations . Soyez en tous remerciés

N’hésitez donc pas à vous joindre à nous et inscrivez vous dès aujourd’hui par virement de 25 EUR par personne au compte BE05 5507 9050 0075 (35 eur pour les non-membres)

Apéritif, entrée, lunch, dessert, vins blanc et/ou rouge, café, ambiance, accompagnement instrumental ….. tout est inclus dans ce prix. Merci de bien vouloir confirmer votre présence pour le 05/01/2019 au plus tard. Donc courez vers votre PC, smartphone ou agence bancaire pour vous inscrire. Vous trouverez ci-dessous le menu détaillé, merci de nous communiquer le cas échéant votre choix lors de votre inscription (ou par mail ). Si vous ne préférez pas le menu standard, merci de détailler votre choix de variante :  (“foie gras” : nombre/”dorade” : nombre/ “breton” : nombre)
Annulation last minute : 8 janvier 2019

Entrées
– Noix de St Jacques poêlées, crème de céleri rave, 

       shiso et mousse de lait au citron 

ou variante : (à réserver : “foie gras” : nombre)
– Terrine de foie gras au confit de canard,
  chutney de dattes et abricots secs à la fleur d’oranger …

Plats
– Mignon de veau aux morilles, ragout de pois gourmand,

      Pommes Maxime à la sarriette et jus de rôti

Ou variante :(à réserver : “dorade” : nombre)
– Filet de Dorade  en chapelure d’olives,
   bayaldi de légumes provençaux, Fenouil confit sauce à l’orange

Desserts
– Pain perdu à la pomme et à la pistache, caramel au beurre salé glace vanille

Ou variante : (à réserver : “breton” : nombre)
– Sablé breton chocolat blanc framboise, croustillant au pralin sorbet citron vert vanille