LenteLunch 2 maart 2018

update 2 maart : verslag Lentelunch ….
We hadden het kunnen weten … gisteren begon de meteorologische lente …. en vandaag werden we vergast op ijzel, sneeuw, vriestemperaturen ….. en een gastronomisch menu.
Maar de ellenlange files nadien hadden we er graag voor over. Het was weer om duimen en vingers af te likken.
Bovendien hadden we vandaag ook hoog bezoek …. 1m90 Erik?
Hieronder een kort fotoverslag van de aanwezigen en de diverse plats ….

This slideshow requires JavaScript.

update 16 februari :
Onze Culinaire Directeur heeft samen met de chef van B-Sports het menu samengesteld.
Het ziet er weer uitstekend uit. U heeft de keuze zowel bij het voorgerecht als de hoofdschotel.
Het Pasteitje en de Lamsschouder is het standaardmenu.
Gelieve ons per mail of bij je overschrijving te laten weten indien U voor het keuzemenu (zalm  en/of tong) kiest (+aantal)

VOORGERECHT
 standaard :
– Hartig pasteitje met olijven, spekreepjes, ratatouille coulis, frisé sla en scheuten van notensla
 of keuzemenu : (reserveren : “zalm”) 
–  Terrine van zalm, zuurzoete crème met dille
  
HOOFDGERECHT
  standaard :
– Gekonfijte lamsschouder met auberginekaviaar
  of keuzemenu (reserveren “tong”)
– Tongrolletje met curry en auberginekaviaar
 
DESSERT 
– Suikertaart

—————————————————-
Alhoewel er nog geen signalen zijn dat de lente echt in aantocht is,anticiperen wij, zoals we dat als goede bankiers steeds gedaan hebben op de beweging van de rentevoeten,op de komende wisseling van de seizoenen.
Inderdaad,zoals we reeds hebben aangekondigd zal onze LENTELUNCH doorgaan op

VRIJDAG 2 MAART in de lokalen van B-SPORTS
14 BASILIEKLAAN  SINT AGATHA_BERCHEM

Wij doen al het mogelijke om de culinaire kwaliteit van onze lunch op hetzelfde uitstekende peil te behouden.

Uw deelname  kunt u bevestigen door storting  van 25 euro op rekening  BE05 5507  9050 0075 van vriendenkring  Paribas.
Niet-leden betalen 35 euro en worden hierdoor automatisch lid.

Graag noteren wij uw deelname ten laatste op vrijdag 23 februari.

Wij hopen u , bij een echt lenteweer, talrijk te mogen begroeten op vrijdag 2 maart.

LUNCH DE PRINTEMPS

update 16 février :
Nos chefs nous ont proposé le menu suivant pour le lunch du 2 mars.
Nous vous proposons un menu standard et un menu au choix.
Le Cake salé et l’Epaule d’agneau sont le menu standard.
Veuillez-nous communiquer par mail ou lors de votre virement votre choix si vous optez pour le menu au choix (Saumon ou/et Sole et le nombre)

ENTREE
standard :
– Cake salé olives, lardons, coulis de ratatouille, frisée jaune et pousses de roquette
  ou menu au choix (à réserver : “Saumon”)
– Terrine de saumon, crème acidulée au dyll
 
PLAT PRINCIPAL
standard :
– Epaule d’agneau confite, caviar d’ aubergine
ou menu au choix (à réserver : “Sole”)
– Roulade de sole au curry, caviar d’ aubergine
 
DESSERT 
– Tarte au Sucre


*************************************************************
Bien qu’il n’y ait aucun signe tangible de l’arrivée du printemps, nous l’anticipons, comme nous l’avons toujours fait en tant que bons banquiers sur les mouvements des taux d’intérêts, sur les changements de saison à venir !

En effet, comme annoncé précédemment, notre lunch de printemps aura lieu le

Vendredi 2 mars à 12 h dans les locaux de B-Sports,
14 avenue de la Basilique à Berchem Saint Agathe

Nous faisons tout notre possible pour maintenir la qualité de notre lunch à un niveau digne de Paribas.

Votre participation nous sera confirmée par votre versement de 25 euro sur notre compte BE05 5507  9050 0075 de l’Amicale Paribas. Les non-membres versent 35 euro et deviennent de facto membres.

Merci de bien vouloir vous inscrire au plus tard le vendredi 23 février.

Nous comptons sur une participation nombreuse, agrémentée, espérons le, par un soleil printanier.