Lunch 9 sept 2016

De getrouwen waren na de vakantieperiode weer op post …. en ook het najaarszonneke was van de partij ….  Het werd een gezellig weerzien.
Ook waren er een aantal afwezigen omwille van vakantie, hospitaalvakantie of mensen die door de muur hadden willen lopen en daarmee alle kleuren van de regenboog hebben gezien. We wensen deze laatste een spoedig herstel en dat alle plooien weer glad gestreken raken ….  Zelfs een omgewaaide camion kon anderen er niet van weerhouden ons nog te vervoegen.
Hieronder P.V. vóór en na zijn duikvlucht.


Het menu dat Paul ons had uitgekozen was het neusje van de zalm. Alleen al het zien van onderstaande foto’s laat je watertanden …. De chefkok verdiende weer een dikke pluim.
En Marie-Therèse De Ruyver was voor het eerst van de partij. En ‘t beviel haar blijkbaar uitstekend.
Marie-Thérèse nous a envoyé un petit mot très gentil …
L’ESPRIT PARIBAS-BELGIQUE NE S’EST PAS ETEINT !
J’ai retrouvé avec bonheur la cellule PARIBAS-SENIORS.
Si les années ont passé et certains évènements ont bouleversé nos vies, j’ai retrouvé chez mes anciens collègues connus et moins connus, la gentillesse et l’ouverture d’esprit qui régnaient en notre Banque lors de mes années d’activité.
Malgré le temps passé et pour certains une certaine fatigue, nous avons conservé l’enthousiasme et la joie de vivre de nos jeunes années.
Magnifique !
Merci à tous pour l’excellent accueil qui m’a été réservé, je vous reverrai avec le plus grand plaisir.
Bien cordialement,
Marie-Thérèse DE RUYVER,

Octobre 2010. Waterloo..

Octobre 2010. Waterloo, symbole de ma région..

Hieronder een slide-show van onze uiterst geslaagde namiddag met alleen maar stralende gezichten in een deugddoend septemberzonnetje ……

This slideshow requires JavaScript.